My Laps

Kaudella 2017 tulospalvelussa käytetään My Laps järjestelmää.

Tiedote


Classic Motocross Finland ry:lle  tulospalvelu tuottava Suomen Crossi Tulokset siirtyy käyttämään classic motocross -kilpailuissa My Laps:n transpondereita sekä ajanottokalustoa kaudella 2017.

 

Muutoksella pyritään parantamaan sekä yhdenmukaistamaan motocrossissa käytettäviä  ajanottojärjestelmiä. My Laps:n valmistamat MX Transponderit ovat olleet jo vuosia Suomessakin käytössä ”nykycrossin" puolella.

 

Suomen Crossi Tulokset on käyttänyt My Laps:ä vuosia motocrossin tulospalvelussa,  Nyt on aika tuoda ne myös Classic-käyttöön.

 

Tällä saadaan tulosten Live –tulospalvelu nettiin, kisaa pystyy seuraamaan vaikkei olisi päässyt paikalle. Samoin tulosten julkaiseminen on helppoa. Ajanottojärjestelmässä on mahdollisuus julkaista tulokset My Laps:n sivustolla sekä tulostaa niin kierrosajat, erien tulokset kuin kilpailuerien yhteistulokset niin paperille kuin useaan sähköiseen muotoon. Näistä on helppo ja nopea saada tulokset näkymään myös Classic Motocross Finlandin sivuilla.

 

Kilpailuun on varattu 120-140 kpl vuokratranspondereita. Näin ollen niitä ei tarvitse vaihtaa erien välissä kilpailijoiden kesken. Osalla kilpailijoista on omia transpondereita jotka ovat olleet käytössä ”nykymotocrossin" puolella. Näistä osa on siirtynyt  Suomen Crossi Tulosten haltuun ja ovat saatavissa omistajiensa käyttöön. Jotta transponderit ovat oikeassa kilpailussa, niiden omistajia pyydetään ottamaan yhteyttä info@suomencrossitulokset.fi .

 

Kilpailija voi myös käyttää omaa MX  käyttöön tarkoitettu My Laps:n transponderia, joka on lainattu kerholta, ystävältä tai on muulla tavalla kilpailijan käytössä. Ilmoittautumisjärjestelmässä on kohta, jossa voi ilmoittaa käytössä olevan transponderin numeron.

 

Alla kuvasarja Transponderin pohjan ja transponderin kiinnityksestä

My laps  My laps  My laps